Documenta Balear
Libro ebook Ding Dang, Berta Liesegang Moll, Catalina Ribot i Mayol
Subtítulo : La cançó popular de les Illes Balears
Editorial: Documenta Balear
Categorías: Didáctica: música
Idioma: Catalán
Precio en eBook PDF
: 7,5 (7,5)
PDF con Adobe DRM
Año de edición: 2011
Tamaño: 15,14 Mb
Copia No
Impresión
ISBN: 9788415081906
FAVORITO Desmarcar
RESEÑA
AUTOR
COMENTARIOS
Ding Dang. La cançó popular de les Illes Balears és un mètode de llenguatge musical, la principal aportació del qual és la utilització de les cançons tradicionals illenques triades segons els objectius didàctics que cal treballar. Està fonamentat en les teories de metodologia activa dels grans pedagogs musicals del segle xx i és una eina indispensable per a compaginar la docència de la música amb la preservació del patrimoni cultural musical de les Illes. Aquest segon volum inclou els continguts musicals adequats per a l ensenyament del segon curs de llenguatge musical a les escoles de música i conservatoris. A més, és un complement per a l ensenyament de la música en el tercer cicle d educació primària i en el primer cicle d edu­cació secundària obligatòria."
(Capdepera, 1957), té una dilatada experiència en docència musical. Compta amb les titulacions de Professional de Piano, Diplomada en Magisteri d Educació Musical i Llicenciada en Psicopedagogia. A més, ha realitzat i impartit diversos cursos de formació: didàctica musical, musicoteràpia, direcció coral...
Ha estat cofundadora i professora de l Escola Municipal de Música de Capdepera, coordinadora de professorat del Centre Cultural Banda de Música de Capdepera, i directora d agrupacions corals locals.
És coautora de les publicacions La cançó tradicional a Capdepera (2003) i dels cinc volums Ding Dang. La cançó popular de les Illes Balears. Una eina de Treball (1997-2007). És autora de la música de les rondalles mallorquines multimèdia  L amor de les tres taronges, El gorrionet i Un pastor i un misser (1999-2004), respectivament, així com de cançons i adaptacions per a cor.
Actualment és titular de la plaça d Educació Musical del CEIP S Auba, de Cala Rajada.
Comentarios sobre el libro
Tu valoración:
Puntuación:
Comentario:
Para participar necesitas estar registrado desde aquí
Privacity | Condiciones de uso web | CONTACTO
2000-2020© Powered by Global Content Manager